Serierecensie: Uncoupled is komische serie over homo's en breakups

Serierecensie: Uncoupled is komische serie over homo's en breakups
Neil Patrick Harris speelt geweldige hoofdrol

Film :

Vanaf 29 juli staat het eerste seizoen van Uncoupled op Netflix. Neil Patrick Harris gaat van ladies man in How I Met Your Mother naar alles behalve ladies man in deze productie. Hoe gaat dat matchen? Lees hier de recensie van Uncoupled seizoen 1.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Nachtmerries
Michael dacht dat zijn leven perfect was totdat zijn man hem overrompelt door na 17 jaar de deur uit te lopen. In één nacht moet Michael twee nachtmerries onder ogen zien - verliezen wat hij dacht dat zijn zielsverwant was en zich plotseling terugvinden als alleenstaande homoseksuele man van midden 40 in New York City.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½

Entertainment-score: 77% | IMDb ★ 6,8

Deze serie geeft een hilarisch en emotioneel inkijkje op het leven en de problemen in de levens van de hoofdpersonages in deze serie. De hoeveelheid die je te zien krijgt is meer dan in andere series in dit genre. Uncoupled is een uitstekende opvolger van Sex and the City, in al haar vezels. En dat is dan misschien ook gelijk het grootste probleem: het is allemaal niet zo origineel. Sterker: de karakters lijken zo nu en dan zelfs gekopieërd van die van de overbekende serie. Het is wel een geweldig lekkere serie om te kijken en even te ontsnappen aan je eigen harde werkelijkheid. 3,5 ster.

Bron: Netflix

Cast
Neil Patrick Harris (How I Met Your Mother), Tisha Campbell (Empire) en Tuc Watkins (The Boys in the Band) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door
Jeffrey Richman en Darren Star (Emily in Paris).

Vanaf 29 juli 2022 is Uncoupled seizoen 1 te streamen op Netflix. Genre: Komedie. Aantal afleveringen: 8.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV