Maandag in Op1: Annemiek van Vleuten vertelt over het winnen van Tour de France

Maandag in Op1: Annemiek van Vleuten vertelt over het winnen van Tour de France
Dit zijn de gasten van maandag 1 augustus

Kijktip :

Maandagavond presenteren Tijs van den Brink en Margje Fikse de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op maandag 1 augustus.

Lees verder onder de video's.

Onderwerpen Op1 van maandag 1 augustus

  • Annemiek van Vleuten heeft op grootste wijze de Tour de France Femmes op haar naam geschreven. In de laatste twee bergetappes kon niemand Van Vleuten volgen en finishte ze met ruime voorsprong op de concurrentie. Vanavond vertelt de kersverse tourwinnaar bij Op1 wat de zege voor haar betekent.

  • Als Mark Rutte morgen wakker wordt, is hij de langstzittende premier die Nederland ooit heeft gehad. Met 4310 dagen volgt hij de huidige recordhouder Ruud Lubbers op. Boezemvriend en politicoloog Koen Petersen legt uit hoe Rutte zo behendig geworden is in het politieke spel. JOVD-voorzitter Daphne Lodder denkt dat de premier zijn langste tijd heeft gehad. En volgens politiek verslaggever Thomas van Groningen heeft Rutte wel heel veel brisante thema’s voor zich uitgeschoven.

  • Agractie-voorman Bart Kemp heeft vandaag telefonisch gesproken met stikstofbemiddelaar Johan Remkes. Is er voldoende perspectief voor de partijen om met elkaar om tafel te gaan? Bart Kemp schuift vanavond aan bij Op1.

  • Sarina Wiegman heeft de Engelse voetbalsters naar hun eerste Europese titel ooit geleid. Een prestatie die ervoor gezorgd heeft dat ze nu een absolute legende is in Engeland. We bespreken het succes van de Nederlandse coach vanavond met ESPN-verslaggever Fresia Cousiño Arias.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV