Oefeninterland Nederland - Engeland live op tv

Oefeninterland Nederland - Engeland live op tv
Eerste duel van bondscoach Koeman

Sport

De oefenwedstrijd Nederland - Engeland vormt op vrijdag 23 maart 2018 de start van de carrière van Ronald Koeman als bondscoach van het Nederlands Elftal. De wedstrijd wordt live uitgezonden op tv door Veronica en FOX Sports.

Oranje begint aan een nieuwe periode vol oefenduels op weg naar de nieuwe Nations League en EK-kwalificatie voor het EK van 2020. De oefenduels zullen voortaan worden uitgezonden door Veronica, waardoor Oranje niet langer bij SBS6 te zien is.

Zo ziet het nieuwe hotel van Oranje eruit.

Jan Joost van Gangelen presenteert de uitzending rondom Nederland - Engeland op Veronica, live vanuit de Koninklijke Loge in de Amsterdam ArenA. Ruud Gullit schuift aan voor de analyse. Langs het veld is Wytse van der Goot als verslaggever aanwezig. Het commentaar bij de wedstrijd is van John van Vliet. De voorbeschouwing begint om 20.00 uur op Veronica.

Ook FOX Sports doet live verslag van de oefenduels van het Nederlands elftal. Op FOX Sports 1 begint ook om 20.00 uur de voorbeschouwing en is vanaf 20.45 uur het wedstrijdverslag te zien.

Nederland - Engeland is vrijdag 23 maart om 20.45 uur live te zien op Veronica en FOX Sports 1. De voorbeschouwingen beginnen om 20.00 uur.

Maandag 26 maart oefent Nederland in Genève tegen Portugal. Die wedstrijd is om 20.30 uur live te zien op Veronica en FOX Sports 1.

Tags: voetbal, amsterdam, sport, wedstrijd, portugal, ronald koeman, nederland, engeland, oranje, live, uitzending, arena, amsterdam arena, hotel, ruud gullit, nederlands elftal, oefenwedstrijd, ek kwalificatie, bondscoach, verslaggever, kwalificatie, veronica, analyse, commentaar, sbs6, FOX Sports, jan joost van gangelen, fox, nations league

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »