Nieuwe voetbaltalkshow Veronica Offside vanaf 15 augustus op Veronica

Nieuwe voetbaltalkshow Veronica Offside vanaf 15 augustus op Veronica
Officiële opvolger van Veronica Inside

Nieuws :

Er is gekozen voor een toepasselijke voetbalnaam, zoals we van de namen achter onder meer Voetbal Inside en Veronica Inside gewend zijn: Veronica Offside is de naam van de nieuwe voetbaltalkshow, gepresenteerd door Wilfred Genee is vanaf 15 augustus ouderwets terug op de maandag- en vrijdagavond om 20.30 uur op Veronica.

Vaste analisten
Er zijn een aantal vaste analisten die afwisselend individueel of samen zullen aanschuiven bij Wilfred. Wim Kieft, Andy van der Meijden en Wesley Sneijder zijn de namen die we dan kunnen verwachten. Ook een aantal wisselende gasten zullen daar aanschuiven.

Concurrentie
Veronica Offside zal niet vrij zijn van de nodige concurrentie, want op RTL 7 zal ook een voetbaltalkshow terugkeren. Op maandag en vrijdag kunnen de kijkers dus gaan kiezen tussen Wilfred en de RTL-talkshow VTBL, waar Frank Evenblij en Simon Zijlemans aan de basis staan. Hun voordeel is dat ze eerder beginnen, namelijk op 8 augustus.

Veronica Offside is vanaf maandag 15 augustus elke maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien op Veronica. Je kunt alle afleveringen en de meest hilarische fragmenten van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV