BNNVARA komt met nieuw seizoen van De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld

BNNVARA komt met nieuw seizoen van De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld
Met o.a. Hans Kazan en Brownie Dutch

Nieuws :

Het tv-programma De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld komt terug met een derde seizoen. Acht nieuwe duo's van bekende Nederlanders trotseren de gevaarlijkste wegen van de wereld.

Van de ruige rotspartijen en ijzingwekkende ravijnen van Montenegro naar 'The Road from Hell' in Tadzjikistan en van de prachtige, maar onvoorspelbare wegen van Canada naar de handelsroute van de Vikingen in Scandinavië. Goochelaar Hans Kazan en muziekproducent Brownie Dutch gana in de eerste aflevering het avontuur aan in Montenegro.

Hans Kazan en Brownie Dutch op reis

De overige koppels zijn zangeres Do en acteur Loek Peters in Flores, wetenschapsjournalist Diederik Jekel en royaltyjournalist Marc van der Linden in Tadzjikistan, fashion- en lifestyle deskundige Maik de Boer en ex-profwielrenner Thomas Dekker in Mexico, fotografe Mickey Hoogendijk en presentator Dennis Weening in Canada, acteur Tim Haars en presentator Frits Sissing in Noorwegen en Zweden, actrice Sanne Vogel en creatieve duizendpoot Stacey Rookhuijzen in Argentinië en actrice Bo Maerten samen met sportpresentator Toine van Peperstraten in Myanmar.

De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld is vanaf zondag 1 april wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op BNNVARA komt met nieuw seizoen van De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV