BNNVARA komt met nieuw seizoen van De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld

BNNVARA komt met nieuw seizoen van De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld
Met o.a. Hans Kazan en Brownie Dutch

Nieuws

Het tv-programma De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld komt terug met een derde seizoen. Acht nieuwe duo's van bekende Nederlanders trotseren de gevaarlijkste wegen van de wereld.

Van de ruige rotspartijen en ijzingwekkende ravijnen van Montenegro naar 'The Road from Hell' in Tadzjikistan en van de prachtige, maar onvoorspelbare wegen van Canada naar de handelsroute van de Vikingen in Scandinaviƫ. Goochelaar Hans Kazan en muziekproducent Brownie Dutch gana in de eerste aflevering het avontuur aan in Montenegro.

Hans Kazan en Brownie Dutch op reis

De overige koppels zijn zangeres Do en acteur Loek Peters in Flores, wetenschapsjournalist Diederik Jekel en royaltyjournalist Marc van der Linden in Tadzjikistan, fashion- en lifestyle deskundige Maik de Boer en ex-profwielrenner Thomas Dekker in Mexico, fotografe Mickey Hoogendijk en presentator Dennis Weening in Canada, acteur Tim Haars en presentator Frits Sissing in Noorwegen en Zweden, actrice Sanne Vogel en creatieve duizendpoot Stacey Rookhuijzen in Argentiniƫ en actrice Bo Maerten samen met sportpresentator Toine van Peperstraten in Myanmar.

De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld is vanaf zondag 1 april wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3.

Tags: noorwegen, thomas dekker, mexico, canada, bekende nederlanders, presentator, zweden, zangeres, montenegro, acteur, actrice, toine van peperstraten, fotografe, npo, ravijn, vikingen, tv-programma, deskundige, goochelaar, avontuur, myanmar, fashion, lifestyle, brownie dutch, dennis weening, diederik jekel, frits sissing, hans kazan, loek peters, maik de boer, marc van der linden, sanne vogel, tim haars, npo 3, bnnvara, reis

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »