Dundee United - AZ live op tv (derde voorronde Conference League)

Dundee United - AZ live op tv (derde voorronde Conference League)
Nieuwe ronde voor de Alkmaarders

Sport :

AZ heeft één ronde overleefd en kan nu door naar de derde kwalificatieronde van de Conference League, de laatste ronde voor de play-offs. De tegenstander is wel wat uitdagender: Ze mogen namelijk naar Dundee voor een tweeluik tegen Dundee United. De eerste van de twee is op donderdag 4 augustus om 21.00 uur te zien op Veronica en online via de livestream bij Gids.tv.

Tweede voorronde
In de tweede voorronde werd gewonnen van de Bosnische ploeg FK Tuzla City door zowel thuis (1-0) als uit (0-4) te winnen. De nummer 5 van de Eredivisie kon daarom door naar de derde kwalificatieronde. Deze ronde winnen en de play-offs voor de groepsfase staat op de Alkmaarders te wachten.

Vierde
De tegenstander van de Alkmaar-Zaanstreek-combinatie is Dundee United uit het Schotse Dundee. Zij komen in deze ronde binnen omdat ze vorig seizoen §vierde werden in de Premiership.

De wedstrijd Dundee United - AZ is op donderdag 4 augustus om 21.00 uur te zien bij Veronica en online via een livestream bij Gids.tv. De samenvatting van de wedstrijd volgt bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's