Serierecensie: Manifest seizoen 3 brengt meer van hetzelfde met veel turbulentie

Serierecensie: Manifest seizoen 3 brengt meer van hetzelfde met veel turbulentie
Geredde NBC-serie krijgt ook een seizoen 4

Kijktip :

Vanaf 1 augustus staat het derde seizoen van Manifest op Netflix. In de Verenigde Staten zagen de fans het derde seizoen van de serie al in april, mei en juni van 2021, maar Netflix had niet héél veel haast. Gelukkig: seizoen 3 is ook hier veilig geland. Lees hier de serierecensie van Manifest seizoen 3.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Montego Air vlucht 828
Na een hevige turbulente routinevlucht is Montego Air vlucht 828 gelukkig veilig geland. Vreemd genoeg blijkt dat de paar uur in de lucht voor de rest van de wereld vijf jaar heeft geduurd, waardoor familieleden, geliefden en vrienden de hoop op overlevenden al op hebben gegeven en verder zijn gegaan met hun leven. De inzittenden krijgen een tweede kans, maar dit bizarre mysterie blijkt nog veel grotere gevolgen te hebben.

Acteur Josh Dallas speelt Ben Stone in de serie 'Manifest'

Lees hier de serierecensie van Manifest seizoen 1 en 2.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 69% | IMDb ★ 7,1

Gaat Zeke Landon de Death Date definitief overleven? En gaat hij een leven opbouwen met Michaela? Seizoen 3 brengt goed en slecht nieuws en zet gelijk in de eerste aflevering - die passend "Fasten Your Seatbelts" heet - alles weer op scherp. De vaste cast die we al zo goed kennen, keert voor het grootste deel gewoon weer terug. Josh Dallas, Melissa Roxburgh en Parveen Kaur keren dus gewoon terug, maar we zien ook nieuwe personages. Seizoen drie brengt niets nieuws onder de zon, maar is bij vlagen wel ontzettend spannend waardoor het bingen alleen maar makkelijker gaat. Cliffhangers genoeg in een typische Amerikaanse dramaserie die op dit moment van schrijven op nummer 3 van Netflix staat. Drie sterren.

Cast
Naast Melissa Roxburgh (I Still Believe) en Josh Dallas (Once Upon a Time) zijn ook J.R. Ramirez (Jessica Jones) en Jack Messina (The Marvelous Mrs. Maisel) in deze serie te zien. Deze productie is geregisseerd door Jeff Rake (The Tomorrow People).

Vanaf 1 augustus 2022 is Manifest seizoen 3 te zien op Netflix, en bevat 13 afleveringen van ongeveer 45 minuten. Genre: Drama, Mysterie, Sciencefiction.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV