Pride-film Anne+ zie je zaterdag 6 augustus op NPO 3

Pride-film Anne+ zie je zaterdag 6 augustus op NPO 3
Wat heeft Anne nu eigenlijk te vertellen?

Kijktip :

In de Pride Week op NPO 3 staan er ook wat mooie films op het programma. Eén daarvan is de Netflix-film Anne+, die voortborduurt op de serie die werd uitgezonden bij de NPO. Anne+ De Film is zaterdag te zien bij NPO 3 en ook kun je Anne+ streamen bij onder meer Netflix.

Het verhaal
Anne gaat emigreren naar haar liefde Sara in Montréal, maar net voordat deze grote stap zal gebeuren keurt haar uitgever het manuscript dat ze heeft ingediend voor haar eerste boek af.

Lees ook onze filmrecensie van Anne+ De Film.

Bron: Netflix

Afgedwaald
Wat heeft Anne nou eigenlijk te vertellen? En wat hééft ze überhaupt wel iets te vertellen? Noodgedwongen gaat Anne op zoek naar wat ze wil in het leven, want niet alleen haar hoofdpersonage lijkt te zijn afgedwaald.

Cast
Naast Hanna van Vliet (Drijfzand) en Jouman Fattal (De Zitting) spelen ook Thorn Roos de Vries, Eline van Gils (Verdwenen Dagen) en Romana Vrede (I Don't Wanna Dance) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Valerie Bisscheroux.

Anne+ De Film wordt beoordeeld met een 6,1 op IMDb en is op zaterdag 6 augustus om 20.20 uur te zien op NPO 3. Daarnaast kun je de film kijken via onder meer Netflix en Pathé Thuis.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV