Fortuna Sittard - Ajax live op tv (Eredivisie)

Fortuna Sittard - Ajax live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in de eerste speelronde

Sport :

Op zaterdag 6 augustus spelen Ajax en Fortuna Sittard in de eerste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Fortuna Sittard Stadion. De wedstrijd wordt om 16.30 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten Fortuna Sittard - Ajax

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De voorbereiding van Ajax op het nieuwe seizoen ging niet compleet van een leien dakje: vooral de verloren Johan Cruijff Schaal tegen PSV zal een domper zijn geweest voor de ploeg van Alfred Schreuder. Tijd dus om een goede start te maken in de Eredivisie.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 16.00 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Fortuna Sittard - Ajax is zaterdag 6 augustus om 16.30 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV