Vitesse - Feyenoord live op tv (Eredivisie)

Vitesse - Feyenoord live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in de eerste speelronde

Sport :

Op zondag 7 augustus spelen Feyenoord en Vitesse in de eerste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Gelredome in Arnhem. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Samenvatting en hoogtepunten Vitesse - Feyenoord

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
De Rotterdammers hadden geen fantastische voorbereiding en raakte aardig wat spelers kwijt deze zomer: sterkhouders Luis Sinisterra, Tyrell Malacia en Cyriel Dessers zijn vertrokken en er zijn wel aardig wat spelers voor teruggekomen, maar of ze het niveau van vorig seizoen kunnen halen... Een overwinning tegen Vitesse zal in ieder geval een goed begin zijn.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 14.00 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Vitesse - Feyenoord is zondag 7 augustus om 14.30 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV