SBS6 komt met nieuwe reeks Steenrijk, Straatarm

SBS6 komt met nieuwe reeks Steenrijk, Straatarm
Grachtengordelgezin ruilt met Bijlmerfamilie

Nieuws :

Het populaire SBS6-programma Steenrijk, Straatarm keert vanaf 27 maart terug met seizoen 3. De nieuwe reeks volgt onder anderen de familie Tardy, een rijk grachtengordelgezin. Zij ruilen een week lang met de familie Otten, een gezin van vijf uit de Bijlmer dat met slechts een paar tientjes per week moet rondkomen.

De families zijn in shock. Zo zijn Alex Tardy, die zijn vermogen vergaarde met vastgoed en een goed lopende bed & breakfast, en zijn vrouw Maureen Powel, stylist, influencer en model, verbaasd over het feit dat de slaapkamer en de woonkamer slechts één ruimte is.

De familie Tardy.

Op hun beurt kan de familie Otten, bestaande uit vader Jeffrey, moeder Julitza en hun drie kinderen, nauwelijks geloven dat er maar liefst vijf toiletten in het luxueuze herenhuis aanwezig zijn.

Eerder scoorde het programma enorm goed. Zo tikten de afleveringen geregeld de 1 miljoen kijkers aan. De welvarende Frank en Rogier kregen na hun deelname in Steenrijk, Straatarm zelfs een eigen serie: Paleis voor een Prikkie. Het duo helpt hierin minder bedeelde gezinnen met hun interieur.

Frank en Rogier.

Seizoen 3 van Steenrijk, Straatarm is vanaf 27 maart wekelijks te zien om 20.30 uur op SBS6.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op SBS6 komt met nieuwe reeks Steenrijk, Straatarm of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV