Recensie: Vaders & Zonen is eigenzinnige Nederlandse komedie zonder romantiek

Recensie: Vaders & Zonen is eigenzinnige Nederlandse komedie zonder romantiek
Met Kees Hulst en Fedja van Huêt

Film :

Vanaf 5 augustus staat de film Vaders & Zonen op Videoland. Kees Hulst speelt opnieuw een vaderfiguur, die nu een vervanger van een echte vader moet spelen. Is het misschien iets té veel Hendrik Groen om geloofwaardig te zijn? Lees hier de recensie van Vaders & Zonen.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Vervangen
Twee broers worden gedwongen op eigen benen te staan nadat hun vader overlijdt. Ze komen echter met een ingenieus pan en vervangen hun vader tijdelijk met iemand anders om zo toch nog even van zijn pensioen te kunnen profiteren.

Bron: Videoland

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½

Entertainment-score: 69% | IMDb ★ n.n.b.

Je zou bijna denken dat het niet kunt: een Nederlandse komedie zonder romantisch tintje. Vaders en Zonen bewijst dat het nog steeds kan. Met een leuke rol voor Kees Hulst, die overigens wel erg doet denken aan die van Hendrik Groen. Het feit dat Fedja van Huêt steeds verder uit zijn comfort zone gaat met zijn rollen is ook het prijzen waard en zeker in een rol als deze: enigszins eigenzinnig, van de dom gehouden en ergens ook nog wel schattig. Gedurende de film verliest hij wel even je aandacht en wordt hij langzaam minder grappig, maar deze donkere komedie is ook zeker niet vies van een kleine traan. Sterk debuut van Jörgen Scholtens: 3,5 ster.

Cast
Naast Fedja van Huêt (Het Jaar van Fortuyn) en Kees Hulst (Rundfunk: Jachterwachter) spelen ook Guido Pollemans (New Kids: Turbo), Anneke Blok (Moloch) en Sanne-Samina Hanssen (BUZA) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Jörgen Scholtens.

Vanaf 5 augustus 2022 is Vaders & Zonen te kijken op Videoland. Genre: Komedie. Tijdsduur: 80 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV