Vanavond op tv: Cabaretvoorstelling Van der Laan & Woe en eerste speelronde voor Ajax en PSV

Vanavond op tv: Cabaretvoorstelling Van der Laan & Woe en eerste speelronde voor Ajax en PSV
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 6 augustus

Kijktip :

Vanavond spelen titelfavorieten Ajax en PSV hun eerste wedstrijd in de Eredivisie. De ploeg van Ruud van Nistelrooij neemt het in Eindhoven op tegen promovendus FC Emmen en Ajax speelt in Limburg tegen Fortuna Sittard. Ook zie je NPO1 de cabaretshow van Van der Laan & Woe. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 6 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Spaghettiwestern: A Fistful of Dollars

RTL 7
20:00 uur

De eenzame cowboy Joe komt op doortocht terecht in een stadje waar een strijd woedt tussen drie broers van de familie Baxter. Zij handelen in wapens en drank. Joe besluit om ze tegen elkaar uit te spelen door om beurten aan beide partijen informatie te verkopen. Maar daar komt een einde aan als de Baxter-broers samenspannen en een overval plegen.

Live: PSV - FC Emmen

ESPN
20:00 uur

Op zaterdag 6 augustus spelen PSV en FC Emmen in de eerste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Philips Stadion. De wedstrijd wordt om 20.00 uur live uitgezonden, de voorbeschouwing begint om 18.30 uur in De Eretribune.

PSV
De ploeg van Ruud van Nistelrooij is klaar voor het nieuwe seizoen, vooral omdat de ploeg van de gloednieuwe coach de Johan Cruijff Schaal won van regerend landskampioen Ajax. Een eerste overwinning, thuis van Emmen, kan een goed begin zijn voor de Eindhovenaren.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Pride-film: Anne+ De Film

NPO 3
20:21 uur

Net voordat Anne gaat emigreren naar haar grote liefde Sara in Montréal, keurt haar uitgever het manuscript dat ze heeft ingediend voor haar eerste boek af. Wat heeft Anne nou eigenlijk te vertellen? En hééft ze überhaupt wel iets te vertellen? Noodgedwongen gaat Anne op zoek naar wat ze wil in het leven, want niet alleen haar hoofdpersonage lijkt te zijn afgedwaald. Dan ontmoet ze de non-binaire Lou die anders in het leven staat. Langzaam vindt Anne al struikelend richting en helderheid in haar leven. Ze herschrijft haar boek en realiseert zich dat ze keuzes moet maken.

Cabaret: Van der Laan & Woe - Pesetas

NPO 1
20:29 uur

Het cabaretduo Van der Laan & Woe hebben de afgelopen jaar flink getimmerd aan hun tv-carrière. In de eerste plaats blijven Niels van der Laan en Jeroen Woe echter vooral cabaretiers, die ook in het theater succes hadden - bijvoorbeeld met hun voorstelling Pesetas.

Tv-carrière
Een jaar of tien geleden verkregen Van der Laan en Woe landelijke bekendheid dankzij hun optredens in de programma's van Paul de Leeuw (PAU!L en Langs de Leeuw). Vervolgens groeide hun eigen programma De Kwis, samen met Joep van Deudekom en Rob Urgert, uit tot een groot succes. De afgelopen jaren kijken er wekelijks ruim een miljoen mensen naar hun eigen satirische programma Even tot hier.

Spaghettiwestern: For A Few Dollars More

RTL 7
22:04 uur

Premiejagers Monco en Mortimer zijn elkaars rivalen. Beiden gaan meedogenloos achter gezochte misdadigers aan en strijken daarmee veel geld op. Als de psychopathische bandiet Indio uit de gevangenis ontsnapt, gaan Monco en Mortimer op zoek naar hem. Ze moeten noodgedwongen samenwerken. Monco is geïnteresseerd in de beloning, maar Mortimer is uit op wraak. Ze raken verwikkeld in hevige vuurgevechten die uiteindelijk tot een dodelijke climax leiden.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV