Nieuwe dramaserie Rampvlucht vanaf 29 augustus te zien op NPO 1

Nieuwe dramaserie Rampvlucht vanaf 29 augustus te zien op NPO 1
Hoofdrollen voor Thomas Höppener, Joy Delima en Yorick van Wageningen

Nieuws :

De vijfdelige dramaserie Rampvlucht is dit najaar te zien op NPO 1. Een dierenarts en twee journalisten zoeken naar antwoorden rondom één van de meest mysterieuze vliegrampen van de laatste jaren: de Bijlmerramp. Vanaf 29 augustus elke donderdag om 21.30 uur te zien op NPO 1.

Strijd
Als op 4 oktober 1992 een Boeing 747 van de Israëlische vliegtuigmaatschappij El Al neerstort op een flatgebouw in de Amsterdamse Bijlmermeer is Nederland in een klap wereldnieuws. Bijna alle journalisten en overheidsmedewerkers zijn inmiddels weer overgegaan tot de orde van de dag, behalve dierenarts Asha Willems en journalisten Vincent Dekker (Trouw) en Pierre Heijboer (Volkskrant). Zij belanden door hun aanhoudende vragen in een zes jaar durende strijd met de luchtvaartwereld, geheime diensten en de overheid.

Talentvolle cast
Joy Delima (Asha Willems), Thomas Höppener (Vincent Dekker) en Yorick van Wageningen (Pierre Heijboer) spelen de hoofdrollen in de serie. Andere rollen zijn weggelegd voor onder anderen Guy Clemens, Kenneth Herdigein, Katrien van Beurden, Gijs Scholten van Aschat, Emmanuel Ohene Boafo, Cees Geel, Saskia Temmink, Belinda van der Stoep, Joy Wielkens, Chris Peters, Porgy Franssen, Marieke Heebink en Hannah van Lunteren.

De nieuwe dramaserie Rampvlucht is vanaf 29 september te zien op NPO 1. Je kunt tegen die tijd alle afleveringen van Rampvlucht terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV