PSV - AS Monaco live op tv (return voorronde Champions League)

PSV - AS Monaco live op tv (return voorronde Champions League)
Gaat PSV de play-offs halen?

Sport :

PSV speelt dinsdag de terugwedstrijd in de derde voorronde van de Champions League tegen AS Monaco. Gaan de Eindhovenaren de play-offs voor het eindtoernooi halen? De wedstrijd wordt om 21.00 uur live uitgezonden op FOX en ESPN.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - AS Monaco

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Return
De heenwedstrijd ging zeer gelijk op. Nadat Joey Veerman de Eindhovenaren op voorsprong zette leek PSV de bovenliggende partij. In de tweede helft kreeg Monaco de overhand en maakte ze ook de 1-1, via Disasi. In eigen huis moet de ploeg van Ruud van Nistelrooij dus winnen.

België of Schotland
Mochten de Eindhovenaren Monaco verslaan, dan zijn er twee mogelijke tegenstanders voor de play-offs ronde. Zo zouden ze de ploeg van Giovanni van Bronckhorst kunnen loten, maar ook de verrassende Belgische nummer 2 van vorig jaar: Union St-Sint-Gillis.

Lees hier op welk kanaal FOX en op welk kanaal ESPN te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

De return PSV - AS Monaco is op dinsdag 9 augustus om 20.30 uur te zien op het open kanaal van FOX en ESPN. De voorbeschouwing start om 19.30 uur. De samenvatting en hoogtepunten volgen bij Gids.tvActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV