UEFA Super Cup: Real Madrid - Eintracht Frankfurt live op tv

UEFA Super Cup: Real Madrid - Eintracht Frankfurt live op tv
Winnaar van Champions League en Europa League

Sport :

Het is weer tijd voor het jaarlijkse duel om te bepalen wie de beste ploeg van Europa is. De Europese Super Cup gaat ook dit jaar weer tussen de winnaars van de Champions League en de Europa League en de wedstrijd wordt afgelegd in het Olympisch Stadion in Helsinki. De wedstrijd tussen Real Madrid en Eintracht Frankfurt is woensdag 10 augustus om 21.00 uur live te zien op RTL 7, Ziggo Sport (Select) en Ziggo Sport Voetbal.

Samenvatting en hoogtepunten Real Madrid - Eintracht Frankfurt

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Real Madrid
De Koninklijke heeft voor het eerst sinds 2018 weer een cup met de grote oren in handen. In de finale werd gewonnen van Liverpool door de beslissende goal van Vinicius jr. Natuurlijk wil recordhouder ook dit jaar weer een gooi doen naar de cup en het winnen van de Super Cup in Helsinki kan een mooie start zijn.

Frankfurt
De Duitsers wonnen vorig jaar verrassend de Europa League. De tegenstander in de finale was Rangers van Giovanni van Bronckhorst, die door Eintracht werd verslagen in de penaltyreeks. De finale werd namelijk niet beslist en bleef steken bij 1-1.

De UEFA Super Cup wedstrijd Real Madrid - Eintracht Frankfurt is op woensdag 10 augustus om 21.00 uur te zien op RTL 7, Ziggo Sport en Ziggo Sport Voetbal. De samenvatting en hoogtepunten van deze wedstrijd zie je op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's