Maandag in Op1: Amara Onwuka en Peter Glas over droogte in Nederland

Maandag in Op1: Amara Onwuka en Peter Glas over droogte in Nederland
Dit zijn de gasten van maandag 8 augustus

Kijktip :

Maandagavond presenteren Jort Kelder en Welmoed Sijtsma de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op maandag 8 augustus.

Lees verder onder de video's.

Onderwerpen Op1 van maandag 8 augustus

  • Nederland krijgt opnieuw te maken met een week vol tropische temperaturen. En dat ten tijde van langdurige droogte. Weerpresentatrice Amara Onwuka blikt vooruit op de hittegolf die ons te wachten staat. Voor akkerbouwer Hendrik Jan ten Cate zijn haar weerberichten spannend: zijn akkers snakken naar water, maar op regen kan hij voorlopig niet rekenen. Over de gevolgen van langdurige droogte schuift ook hij vanavond aan bij Op1, samen met Tweede Kamerlid Henri Bontenbal (CDA) en Deltacommissaris Peter Glas.

  • Precies 10 jaar geleden pakte oud-turner Epke Zonderland Olympisch Goud in Londen met een nog nooit vertoonde oefening. De rekstokoefening van 46 seconden werd gevolgd door een ongekend kabaal. Het leverde hem wereldwijd de bijnaam ‘Flying Dutchman’ op. Vanavond bij Op1 blikt hij terug op dit iconische sportmoment en bespreken we hoe hij kijkt naar de onrust in de turnwereld.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV