Serierecensie: Physical seizoen 2 is hotpants en zweetbanden in de overdrive

Serierecensie: Physical seizoen 2 is hotpants en zweetbanden in de overdrive
Rose Byrne haalt alles uit de kast

Film :

Vanaf 5 augustus staat het tweede seizoen van Physical op Apple TV+. Rose Byrne shinede in het eerste seizoen als een flamboyante en stupide aerobics-goeroe Sheila Rubin. Dit seizoen gaat het nog iets meer over de top. Lees hier de recensie van Physical seizoen 2.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Het verhaal
De serie volgt Sheila Rubin, een vrouw die worstelt met haar leven als een geplaagde huisvrouw in een strandgemeenschap in Zuid-Californië in de jaren tachtig. Op een onconventionele manier weet ze toch succes te behalen, nadat ze de flitsende wereld van aerobics ontdekt.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½

Entertainment-score: 76% | IMDb ★ 6,9

In het eerste seizoen zagen we al een flinke rol voor Rose Byrne, die een complete metamorfose doormaakte, compleet met 80s hotpants en zweetbanden. Denk je het allemaal wel gezien te hebben? Dan doet Byrne er in dit seizoen nog een schepje bovenop. In plaats van het aansnijden van heel veel verschillende onderwerpen pakt dit seizoen het anders aan: het is voor de volle 100% een uit-je-dak Rose Byrne feest en dat werkt geweldig. Je krijgt het idee dat het concept dat is neergelegd in dit seizoen een stuk beter wordt uitgewerkt. De nadruk op de dynamiek tussen de verschillende karakters doet deze serie goed. 3,5 ster.

Bron: Apple TV

Cast
Naast Rose Byrne (Like a Boss) en Rory Scovel (I Feel Pretty) zijn ook Dierdre Friel (New Amsterdam) en Paul Sparks (House of Cards) in deze serie te zien. Deze productie is geregisseerd door Craig Gillespie (Cruella).

Vanaf 5 augustus 2022 is Physical seizoen 2 te streamen op Apple TV+. Genre: Komedie. Aantal afleveringen: 10.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV