Recensie: in Beast vecht Idris Elba en gezin een doodsstrijd met een leeuw

Recensie: in Beast vecht Idris Elba en gezin een doodsstrijd met een leeuw
Van de makers Adrift en Everest

Film :

Vanaf 11 augustus is de film Beast te zien in de Nederlandse bioscopen. We willen allemaal wel met de sympathieke acteur Idris Elba op safari, maar als een moordzuchtige Leeuw toeslaat zijn de rapen gaar. Lees hier de filmrecensie van Beast.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Fight for Family
Een man die onlangs weduwe is geworden en zijn twee tienerdochters reizen naar een wildreservaat in Zuid-Afrika. Hun genezingsreis verandert echter al snel in een gevecht om te overleven wanneer een bloeddorstige leeuw hen begint te besluipen.

Acteur Idris Elba, Iyana Halley en Sharlto Copley in de film 'Beast'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 65% | IMDb ★ 7,0

We kunnen opgelucht ademhalen: de special effects zien er gelukkig aardig goed uit - in tegenstelling tot de film Prooi, waarin we zien hoe het niet moet - in deze bij vlagen zenuwslopende rollercoaster in het prachtige Afrika . De cast is helemaal in orde met naast toekomstige James Bond (?) Idris Elba als Dr. Nate Samuels en zijn dochters Iyana Halley (Meredith) en Leah Jeffries (Norah) in mooie dramarollen. Wie struikelt over de onlogische keuzes van de personages, bijvoorbeeld zwaargewond onder een boom gaan zitten terwijl de krokodillen net weg zwemmen, kan een lastig anderhalf uur hebben. Een vermakelijke productie, die helaas nergens echt weet te imponeren. Al is het eindgevecht wel bruut gedaan. Een kleine drie sterren.

Cast
Naast Idris Elba (Thor: Love and Thunder) en Leah Jeffries (Empire) zijn ook Iyana Halley (Licorice Pizza), Riley Keough (The Devil All The Time) en Sharlto Copley (Maleficent) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Baltasar Kormákur (Adrift en Everest).

Vanaf 11 augustus 2022 is de film Beast te zien in de bioscoop. Genre: Drama, Thriller. Tijdsduur: 93 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV