Donderdag 11 augustus in De Slimste Mens: Philip Geubels als eerste Belg

Donderdag 11 augustus in De Slimste Mens: Philip Geubels als eerste Belg
Primeur voor programma van Freriks en Van Rossem

Kijktip :

Donderdag zijn we getuige van een primeur in het inmiddels twintig reeksen tellende programma De Slimste Mens: er doet voor het eerst een deelnemer van over de landsgrenzen mee. De uitdager is namelijk niemand minder dan Philippe Geubels.

De slimste mens gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Meerdere juryleden
De Slimste is absoluut geen vreemd programma voor de comedian uit Vlaanderen: hij is namelijk al jaren jurylid bij de Vlaamse versie, die gepresenteerd wordt door regisseur en presentator Erik van Looy. In Vlaanderen bestaat de jury echter uit meerdere personen, dus komen er regelmatig andere gezichten langs.

Zesde
Geubels deed zelf ook mee aan De Slimste Mens ter Wereld, zoals het programma op de Belgische tv heet. Hij schopte het tot de finaleweken en werd uiteindelijk zesde. Of Geubels het ook in Nederland zo ver gaat schoppen is nog maar de vraag, maar het is voor hem in ieder geval een uitdaging.

Het jubileumseizoen van De slimste mens is elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV