Peaky Blinders seizoen 5 zie je vanaf zaterdag op BBC First

Peaky Blinders seizoen 5 zie je vanaf zaterdag op BBC First
Populaire Britse serie ook op Netflix

Kijktip :

Het is één van de populairste series van de laatste jaren: Peaky Blinders. Niet alleen een tv-serie, maar ook bijna een stijlicoon. Het vijfde seizoen is vanaf zaterdag te zien bij BBC First. Je kunt Peaky Blinders ook streamen bij Netflix.

Misdaadbaas
Peaky Blinders gaat over een bende uit Birmingham die allerlei duistere activiteiten uitvoert in de stad kort na de Eerste Wereldoorlog. De beruchte misdaadbaas Tommy Shelby (Cillian Murphy) heeft de leiding over deze criminele familie en wil niets liever dan zoveel mogelijk macht hebben.

Gezag
In het vijfde seizoen lijkt het Tommy voor de wind te gaan. Zodra de beurs van Wall Street crasht ontstaan er echter problemen: zijn criminele familie verliest een hoop geld en is daar allesbehalve blij mee. Tommy's gezag in de misdaadbende wordt steeds minder en hij dreigt de macht daar te verliezen.

Peaky Blinders seizoen 5 is vanaf 13 augustus iedere zaterdag te zien bij BBC First. Lees hier op welk kanaal BBC First te vinden is bij jouw tv-aanbieder.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV