Zondag 14 augustus bij Zomergasten: Dichter des Vaderlands Lieke Marsman

Zondag 14 augustus bij Zomergasten: Dichter des Vaderlands Lieke Marsman
Debuut met dichtbundel Wat ik mijzelf graag voorhoud

Kijktip :

Het veelbesproken interviewprogramma Zomergasten is komende zondag toe aan de derde aflevering. Janine Abbring interviewt deze zondag filosoof en Dichter des Vaderlands Lieke Marsman, die vertelt over haar ideale tv-avond. Zondag 14 augustus te zien op NPO 2.

Zomergasten met Lieke Marsman gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Kanker
Lieke Marsman geldt als een van de meest gelauwerde en aansprekende dichters van haar generatie. In haar werk gaan het persoonlijke en politieke hand in hand. In 2017 werd bij haar een zeldzame vorm van kraakbeenkanker geconstateerd. Ze schrijft er regelmatig over.

Bekijk het volledige programma van Zomergasten in 2022.

Politieke arena
In de ideale tv-avond van Marsman zien we vooral veel politiek en taal in de politieke arena. Toch zitten er ook een aantal verrassende fragmenten tussen, waaronder fragmenten over UFO's en tennis. Daarnaast zal het ook over de dood gaan, zegt Marsman: "Over alle verschillende fases waar je doorheen gaat als je hoort dat je niet lang meer te leven hebt."

Zomergasten met Lieke Marsman is op zondag 14 augustus om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV