TV-tip: Nieuwe afleveringen 3 op Reis Midweek

TV-tip: Nieuwe afleveringen 3 op Reis Midweek
Nieuwe en oude reisreportages

In het dagelijkse reisprogramma 3 op Reis Midweek wordt een nieuw reisavontuur van een BNNVARA-presentator afgewisseld met de mooiste fragmenten van reisprogramma’s uit binnen- en buitenland. Roadtrips, de Méditerranée, adrenaline in de Zwitserse bergen en culinaire paradijzen, het beste van dit alles beleef je mee in 3 op Reis Midweek.

Waar in het reguliere 3 op Reis op zondag wekelijks twee nieuwe reizen worden gemaakt, is er bij Midweek dagelijks een lekkere mix te zien van nieuwe bestemmingen, gecombineerd met oude vertrouwde 3 op Reis-items en inspiratie van onze buitenlandse collega’s van onder andere Vice en BBC. Dit alles verpakt in een wekelijks nieuw thema.

In de eerste vier afleveringen van 3 op Reis Midweek staat Noord-Europa centraal. Gwen van Poorten reist naar Noorwegen en start haar trip in Oslo: de snelst groeiende stad van Europa. Ze bezoekt middenin de stad een drijvende sauna, duikt de Noorse fashionscene in en eet een hapje in een driesterrenrestaurant. Haar droom gaat in vervulling tijdens een husky tour door de bergen en ze overwint haar angsten op een 60-meter hoge skischans. ‘De Noren zijn volgens onderzoek de gelukkigste mensen op aarde. Ik ben gaan uitzoeken waarom dat zo is. Wat daar in ieder geval flink bijdraagt aan een goede dosis geluk is de natuur en de ruimte, ze hebben alles goed voor elkaar.’

Tussendoor blikken we terug op Floortjes zoektocht naar het Noorderlicht en zien we Dennis in Estland de adrenalinekraan opendraaien. Onze Noorse collega Ivar Berglin van Vice is in Zweden, in het enige Viking café ter wereld.

3 op Reis Midweek is iedere maandag tot en met donderdag om 19:50 uur te zien op NPO 3.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op TV-tip: Nieuwe afleveringen 3 op Reis Midweek of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV