Actiefilm Death Wish met Bruce Willis zie je zondag op RTL 7

Actiefilm Death Wish met Bruce Willis zie je zondag op RTL 7
Bruce Willis in bloederige actie

Kijktip :

__Dat Death Wish met Charles Bronson uit 1974 een omstreden film was die veel stof op deed waaien voor die tijd, is een feit. Dat in 2018 een remake gemaakt kon worden is bijzonder, maar Bruce Willis gaat er voor. Zondag is de film te zien bij RTL 7 en je kunt Death Wish ook streamen via onder meer Videoland en Viaplay.

Het verhaal
We leren Chirurg Dr. Paul Kersey (Bruce Willis) kennen als een hard werkende man in een ziekenhuis waar dagelijks geweldslachtoffers worden binnengebracht. Het wordt persoonlijk wanneer zijn vrouw en dochter meedogenloos door drie mannen worden overvallen in hun huis. Als de politie bitter weinig resultaat boekt om de gewelddadige overvallers te pakken, neemt Kersey het heft in eigen handen. Geen enkele crimineel in Chicago is meer veilig.

Bron: MGM

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
Deze remake voelt best traditioneel aan. Behalve dat het beroep van Charles Bronson uit het origineel vervangen is voor een chirurg op de eerste hulp, is de lijn van de film aardig hetzelfde gebleven. Ruim veertig jaar na het eerste deel lijkt deze film een moderne versie te zijn waar er intussen al honderden van zijn gemaakt. Deze film heeft wel een probleem wat betreft het sentimentele karakter van Bruce Willis. Het is zeker niet het slechtste van Willis de afgelopen jaren, maar ook zeker niet het beste.

Cast
Naast Bruce Willis (Looper) en Vincent D'Onofrio (Hawkeye) spelen ook Elisabeth Shue (Back to the Future II), Camila Morrone (Valley Girl) en Dean Norris (Little Miss Sunshine) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Eli Roth (Knock Knock).

De film Death Wish (2018) wordt beoordeeld met een 6,3 op IMDb en is op zondag 14 augustus om 20.00 uur te zien op RTL 7. Genre: actie. Tijdsduur: 107 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV