Vanavond op tv: Mart Hoogkamer staat centraal in I Want Your Song

Vanavond op tv: Mart Hoogkamer staat centraal in I Want Your Song
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 12 augustus

Kijktip :

Vanavond zien we de jonge volkszanger Mart Hoogkamer voorbijkomen in het SBS6-programma I Want Your Song. Welk nummer kiest hij en zal zijn nieuwe single worden? Nog meer muziek vind je bij NPO 3. In de bijzondere special ABBA Sing-A-Long strijden bekende duo's in een muzikale quiz om wie het meeste weet van de legendarische band ABBA. Bekijk alle tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 12 augustus hieronder.

Lees verder onder de video.

Hyper
Davina Michelle fans kunnen het tweede deel van het concert Hyper zien. Afgelopen vrijdag zagen we het eerste deel. Het eerste deel van de show kun je nu terugkijken bij Gids.tv. Bekijk hieronder alle tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 12 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Quiz: ABBA Sing-A-Long

NPO 3
20:25 uur

In de bijzondere special ABBA Sing-A-Long strijden bekende duo's in een muzikale quiz om wie het meeste weet van de legendarische band ABBA. Het programma wordt gepresenteerd door Romy Monteiro en Kees Tol.

Deelnemers
In de meezingquiz maken drie duo's uit wie het meeste weet van ABBA:
Duo 1

  • Heleen van Royen
  • Samantha Steenwijk

Duo 2

  • Rayen Panday
  • Nabil Aoulad

Duo 3

  • Kim-Lian van der Meij
  • Jasmine Sendar


I Want Your Song: Mart Hoogkamer

SBS 6
20:29 uur

In het bijzondere muziekprogramma I Want Your Song zoeken bekende Nederlandse artiesten naar hun volgende grote hit. Om die te vinden, beoordelen ze - met behulp van het publiek - de pitch van een aantal songwriters. De aflevering met Mart Hoogkamer is vrijdag 12 augustus te zien op SBS6.


Thrillerfilm: Black Swan

Paramount Network
20:30 uur

Paramount Network zendt vanavond om 20:30 uur de psychologische thriller Black Swan uit. Een film waarvoor de Amerikaanse actrice Natalie Portman letterlijk en figuurlijk tot het uiterste ging. Portman won in 2010 de Oscar voor beste actrice voor haar schitterende rol in de thriller Black Swan.


Tweede deel: Davina Michelle met concert Hyper

SBS 6
21:33 uur

Op 20 en 21 mei van dit jaar stond Davina Michelle met haar eigen show in het Ahoy in Rotterdam. Na een optreden op het Songfestival kreeg ze de smaak te pakken en dook ze de zaal weer in voor een eigen show. Het eerste deel van de show kun je nu terugkijken bij Gids.tv, het tweede deel is vanavond te zien op SBS6.


Coming of age film: Lady Bird

NET 5
22:49 uur

:[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending")

Christine 'Lady Bird' McPherson zet zich in de film Lady Bird af tegen haar eigenzinnige moeder, maar ze lijkt meer op haar dan ze denkt. Lady Birds moeder is een verpleegster die keihard werkt om te zorgen dat er brood op de plank komt, nadat haar vader zijn baan is kwijt geraakt. Christine staat op het punt om af te studeren aan haar conservatieve middelbare school. Ze wil gaan studeren in New York en aan haar familie ontsnappen. Ze besluit op zoek te gaan naar zichzelf en ontvlucht Sacramento.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV