Ajax - FC Groningen live op tv (Eredivisie)

Ajax - FC Groningen live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in tweede speelronde

Sport :

Op zondag 14 augustus spelen Ajax en FC Groningen in de tweede speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Johan Cruijff ArenA. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - FC Groningen

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De mannen uit Amsterdam hebben de eerste competitiewedstrijd gewonnen van Fortuna, waarbij misschien wel het belangrijkste moment de goal van Burak Yilmaz was. De grote titelfavoriet wil natuurlijk ook de eerste thuiswedstrijd winnend afsluiten.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 13.45 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Ajax - FC Groningen is zondag 14 augustus om 14.30 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV