Go Ahead Eagles - PSV live op tv (Eredivisie)

Go Ahead Eagles - PSV live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in tweede speelronde

Sport :

Op zaterdag 13 mei spelen PSV en Go Ahead Eagles in de tweede speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het De Adelaarshorst. De wedstrijd wordt om 18.45 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - Go Ahead Eagles

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
Het is een mokerslag geweest voor de Eindhovenaren, dinsdag in eigen huis. Tegen AS Monaco werd in een verlenging een plaats in de play-offs van de Champions League in de wacht gesleept. Dat gaan de heren voelen in deze wedstrijd, tegen de rood-gelen uit Deventer.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 18.30 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

PSV - Go Ahead Eagles is zaterdag 13 augustus om 18.45 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV