Rangers - PSV live op tv en online (play offs Champions League)

Rangers - PSV live op tv en online (play offs Champions League)
Van Nistelrooij tegen Van Bronckhorst

Sport :

PSV overleefde ternauwernood de derde voorronde van de Champions League door in de verlenging van AS Monaco te winnen. Nu staat een tweeluik tegen Rangers op het programma om te bepalen of de Eindhovenaren de groepfase van de Champions League gaan bereiken.

Samenvatting en hoogtepunten Rangers - PSV

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Schotland
Voor Rangers is de play-offs ronde ook de tweede ronde in de kwalificatiereeks. In de derde voorronde werd gewonnen van de verrassende nummer 2 van België, Union St. Gilioise. In de heenwedstrijd wonnen de Belgen nog met 0-2, in de terugwedstrijd in Schotland werd met 3-0 gewonnen.

Nederlands elftal
Het is naast een weerzien van twee ploegen die in de eindronde al twee keer tegen elkaar speelde ook een weerzien van oud-ploeggenoten bij het Nederlands elftal. Van Bronckhorst is coach van Rangers, terwijl Van Nistelrooij uiteraard de Eindhovenaren leidt.

De wedstrijd Rangers - PSV is op dinsdag 16 augustus om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport. De hoogtepunten en samenvatting van de wedstrijd zijn te zien bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV