Komt er in 2018 nog een tv-gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari?

Komt er in 2018 nog een tv-gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari?
'Ik wil in september tegenover hem staan'

Sport :

Rico Verhoeven wil graag opnieuw tegen Badr Hari kickboksen. Dat heeft Verhoeven gezegd bij BNR Nieuwsradio. In december 2016 was het vorige gevecht een groot tv-spektakel bij sportzender Ziggo Sport. Op het open kanaal, enkel beschikbaar voor Ziggo-klanten, keken gemiddeld 774.000 mensen naar het volledige evenement.

Ziggo Sport lijkt zich nu op te kunnen maken voor een nieuw tv-gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari. Verhoeven zegt er helemaal klaar voor te zijn: "Badr kwam met een soort boodschap na de wedstrijd. Hij zei: 'Er zich een rematch aan te komen.' Ik heb vanaf die tijd nog niks gehoord, dus laat ik wat duidelijkheid verschaffen", aldus Verhoeven, die met een datum en locatie kwam als voorstel. "Ik zat te denken aan september in Nederland."

Tijdens het vorige gevecht liep Hari een spierscheuring op in zijn arm, waardoor de wedstrijd vroegtijdig werd beëindigd. Een rematch is er tot op heden nog niet geweest.

Afgelopen december was er opnieuw een groot tv-evenement rondom het gevecht tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik. Verhoeven prolongeerde toen met succes zijn wereldtitel.

Zodra bekend is wanneer en op welke zender het nieuwe gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari op tv te zien is, lees je dat op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV