Recensie: I Just Killed My Dad is moorddocumentaire waar groot verhaal achter schuilgaat

Recensie: I Just Killed My Dad is moorddocumentaire waar groot verhaal achter schuilgaat
Documentaire over normale moord die niet normaal blijkt

Film :

Vanaf 8 augustus staat I Just Killed My Dad op Netflix. De driedelige documentaire vertelt het verhaal over een moord waar een groot verhaal achter schuilgaat, waardoor je bijna meevoelt met de moordenaar... Lees hier de recensie van I Just Killed My Dad.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Grote implicaties
Anthony Templet schoot zijn vader dood en heeft dat nooit ontkend. De reden waarom is een ingewikkelde vraag met grote implicaties die verder reiken dan een enkel gezin.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½

Entertainment-score: 75% | IMDb ★ 6,9

De best gelaagde documentaires zijn die met een verhaal waar nog veel meer achter lijkt te zitten dan dat je in eerste instantie ziet. De documentaire laat veel kanten van het verhaal zien en een jongen die zo hier en daar wat wereldvreemd, maar vooral timide is. Achter zijn vader, die hij dus omlegde, zit een nog veel groter verhaal. Het verhaal wekt medelijden voor de situatie waarin de jongen is opgegroeid en je voelt zelfs sympathie voor de moordenaar. De finale is emotioneel en verrast van alle kanten. 3,5 ster.

Bron: Netflix

Vanaf 8 augustus 2022 is I Just Killed My Dad te streamen op Netflix. Genre: documentaire. Aantal afleveringen: 3 afleveringen. Tijdsduur: 125 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV