Maandag in Op1: Martine van Os over nieuw seizoen van We zijn er bijna!

Maandag in Op1: Martine van Os over nieuw seizoen van We zijn er bijna!
Dit zijn de gasten van maandag 15 augustus

Kijktip :

Vrijdagavond presenteren Nadia Moussaid en Hugo Logtenberg de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op maandag 15 augustus.

Lees verder onder de video's.

Onderwerpen Op1 van maandag 15 augustus

  • Morgen begint het nieuwe seizoen van kijkcijferkanon We zijn er Bijna! Martine van Os volgt een grote groep gepensioneerde vakantiegangers die vijf weken lang gezamenlijk door Spanje trekken. De presentatrice schuift vanavond aan bij Op1.

  • Op 15 augustus herdenken we jaarlijks alle slachtoffers van de oorlog tegen Japan en de Japanse bezetting van Nederlands-Indië.Hetty Schoorel doorbreekt nu het Indisch zwijgen en vertelt in haar boek Tjoesmai over haar tijd in een Jappenkamp. Muziekant Ernst Jansz schreef het voorwoord en kent het Indisch zwijgen als geen ander. Ze schuiven samen aan.

  • De politie heeft de ruim honderd mensen aangehouden naar aanleiding van de boerenprotesten van afgelopen tijd. Bij blokkades en brandstichtingen werden aanhoudingen gedaan voor openlijke geweldpleging en verstoring van de openbare orde. Ook zijn een aantal verdachten gearresteerd voor poging tot doodslag of moord. Politiechef Willem Woelders vertelt vanavond hoe de politie te werk is gegaan.

  • Precies een jaar geleden greep de Taliban de macht in Afghanistan. Oorlogsverslaggever Hans Jaap Melissen bezocht het Afghanistan twee keer na de machtsovername van de Taliban en sprak er met verschillende Afghanen en de Taliban. Oud-correspondent Natalie Righton zette zich een jaar geleden in om zo veel mogelijk mensen met wie ze gewerkt heeft het land uit te krijgen, maar nog altijd zijn er Afghanen die achtergebleven zijn.Musa vluchtte een jaar geleden vanuit Kabul naar Nederland. Vanavond schuiven ze alle drie aan in Op1.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV