Nieuw op Videoland: Deze films en series zijn nieuw in september 2022

Nieuw op Videoland: Deze films en series zijn nieuw in september 2022
Met onder meer The Handmaid's Tale

Kijktip :

De zomermaanden zijn voorbij gevlogen, nu tijd voor het lekkere lichte najaar, waarbij waarschijnlijk nog genoeg avonden in de tuin, maar ook al onder een dekentje op de bank zullen worden doorgebracht. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in september 2022.

Kijktips van Gids.tv

A Nightmare on Elm Street (1 september)

Bron: New Line Cinema
Gelukkig blijft het eerste deel nog steeds een fantastische horrorfilm, één van de bekendste horrorklassiekers uit de jaren tachtig. We krijgen in A Nightmare on Elm Street voor het eerst te maken met de afgrijselijke seriemoordenaar Freddy Krueger, die in plaats van handen vlijmscherpe messen heeft. Hij dringt binnen in de dromen van een aantal Amerikaanse tieners, wiens ouders verantwoordelijk waren voor zijn dood. Nu wil hij wraak nemen... Lees hier waar je A Nightmare on Elm Street kunt kijken.

Mad Max: Fury Road (1 september)

Bron: Warner Bros.
Max (Tom Hardy), een man van actie en weinig woorden, tracht gemoedsrust te vinden na het verlies van zijn vrouw en kind in de nasleep van de chaos. Furiosa (Charlize Theron), een vrouw van actie die haar pad naar overleving kan bereiken als ze door de woestijn geraakt terug naar het vaderland uit haar kindertijd. Bekijk hier waar je Mad Max: Fury Road kunt kijken.

Holland's Next Top Model (5 september)

Wekelijks bij Videoland

Bron: Videoland
Dit seizoen is Loiza Lamers hét gezicht van de zoektocht naar een nieuw Nederlands topmodel en niemand minder dan Yolanda Hadid, voormalig topmodel én moeder van internationale supermodellen Gigi en Bella Hadid, zal naast Loiza plaatsnemen achter de jurydesk. Bekijk hier waar je vanaf 5 september Holland's Next Top Model kunt streamen.

The Handmaid's Tale, S5 (15 september)

Wekelijks bij Videoland

Bron: Videoland
In het vijfde seizoen wordt June geconfronteerd met consequenties voor het vermoorden van commandant Waterford terwijl ze worstelt om haar identiteit en doel opnieuw te definiëren. De weduwe Serena probeert haar profiel in Toronto te vergroten terwijl de invloed van Gilead Canada binnendringt. Commandant Lawrence werkt samen met tante Lydia terwijl hij probeert Gilead te hervormen en aan de macht te komen. Bekijk hier waar je The Handmaid's Tale kunt streamen.

Ik Wist Het (17 september)

Videoland

Bron: Videoland
Het verhaal draait om Mia, die op haar dertigste nog geen man heeft en ongelukkig is in haar werk. Ze begint grote dromen te krijgen waarvan ze denkt dat die haar toekomst voorspellen. Ze jaagt ze achterna en opent een prachtige bloemenwinkel. Lees hier waar je Ik wist het kunt kijken.

La La Land (22 september)

Videoland

Bron: Lionsgate
In de stad van de engelen Los Angeles wil seveerster Mia actrice worden. In de talloze audities die ze doet wordt ze steeds maar afgewezen. Jazzmuzikant Sebastian droomt van een eigen Jazzclub. Ze ontmoeten elkaar een paar keer toevallig en worden verliefd. Lees hier waar je vanaf 22 maart La La Land kunt kijken.

Zwaar Verliefd! 2 (24 september)

Videoland

Bron: Videoland
Eindelijk gaan Isa en Ruben samenwonen. Hun relatie krijgt meer verdieping, maar de eerste tekenen van sleetsheid dienen zich aan. Dan ontmoet Isa wat lijkt de perfecte match en Ruben kan een zeer aantrekkelijke klus krijgen. Lees hier waar je Zwaar Verliefd! 2 kunt kijken.

Moedermaffia, S1 (30 september)

Videoland

Bron: Videoland
Hoe doe je dat – een goeie moeder zijn? Iedereen heeft er een mening over, iedereen wil het perfect doen, maar als puntje bij paaltje komt doet iedereen maar wat. Al geeft niemand dat natuurlijk toe... Hoofdpersoon Daan is zo’n moeder die maar wat aanmoddert. Bekijk hier waar je vanaf 30 september Moedermaffia kunt streamen.

Verder op Videoland

  • Charmed, S4 (5 september)
  • Miss Marple, S2 (16 september)
  • Lewis, S2-3 (29 september)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV