Nieuw op Disney+: Deze films en series zijn nieuw in september 2022

Nieuw op Disney+: Deze films en series zijn nieuw in september 2022
Met onder meer Andor en Pinocchio

Kijktip :

De zomermaanden zijn voorbij gevlogen, nu tijd voor het lekkere lichte najaar, waarbij waarschijnlijk nog genoeg avonden in de tuin, maar ook al onder een dekentje op de bank zullen worden doorgebracht. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in september 2022.

Kijktips van Gids.tv

She-Hulk: Attorney at Law (elke donderdag)

Disney+

Bron: Disney Plus
Jennifer Walters is een succesvolle advocate uit Los Angeles, werkzaam in het opkomende gebied van 'Superhuman law', én toevallig de nicht van Bruce Banner. Door omstandigheden heeft ze krachten gekregen die vergelijkbaar zijn met die van haar neef, die haar nu probeert te leren hoe ze die kan gebruiken. Bekijk hier waar je She Hulk: Attorney at Law kunt streamen.

Pinocchio (8 september)

Disney+

Bron: Disney Plus
Pinocchio is een houten marionet die ervan droomt een echte jongen te worden. Door de oude Geppetto wordt hij tot leven gewekt en wordt hij opgevoed als zijn eigen zoon. Pinocchio is echter niet vies van kattenkwaad... Lees hier waar je vanaf 8 september Pinocchio kunt kijken.

Cars on the Road (8 september)

Disney+

Bron: Disney Plus
Lightning McQueen en Mater gaan op een road trip en komen zowel nieuwe vrienden als vertrouwde karakters tegen. Bekijk hier waar je vanaf 8 september Cars on the Road kunt streamen.

Wedding Season (8 september)

Disney+

De hopeloze romanticus Stefan ontmoet de charismatische Katie, en ondanks dat ze verloofd is met de zoon van een rijke vastgoedmagnaat, beginnen ze een stormachtige verhouding tijdens een zomer vol bruiloften. Het duurt niet lang of ze zijn op de vlucht voor de wet... Lees hier waar je Wedding Season kunt streamen.

Thor: Love and Thunder (8 september)

Disney+

Bron: Disney Plus
Thor is op een reis zoals hij nog nooit heeft meegemaakt: een zoektocht naar innerlijke vrede. Maar zijn pensionering wordt brutaal onderbroken door een galactische moordenaar. Deze staat bekend als Gorr the God Butcher, die de uitroeiing van de goden nastreeft. Lees hier waar je Thor: Love and Thunder kunt kijken.

SUPER/NATURAL, S1 (21 september)

Disney+

Gebruikmakend van de nieuwste wetenschappelijke innovaties en toonaangevende filmtechnologie onthult deze documentaire de geheime krachten en superzintuigen van 's werelds meest buitengewone dieren, en nodigt kijkers uit om verder te kijken en te horen dan de normale menselijke waarneming om de natuurlijke wereld te ervaren zoals een specifieke soort dat doet. Bekijk hier waar je vanaf 21 september SUPER/NATURAL kunt streamen.

Andor (21 september)

Disney+

Bron: Disney Plus
De avonturen van rebellen spion Cassian Andor tijdens de beginjaren van de Rebellion. De serie verkent verhalen vol spionage en gedurfde missies om de hoop te herstellen in een melkwegstelsel in de greep van de meedogenloze Empire. Bekijk hier waar je vanaf 21 september Andor kunt streamen.

The Kardashians, S2 (22 september)

Disney+


De camera's zijn terug in de gigantische villa's van Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie, en leggen hun immer veranderlijke maar altijd extravagante levens weer vast voor de kijkers. We krijgen een kijkje achter de schermen bij de rijke, succesvolle influencerfamilie. Bekijk hier waar je The Kardashians kunt streamen.

The Old Man, S1 (28 september)

De serie gaat over Dan Chase, die tientallen jaren geleden ontsnapte aan de CIA en sindsdien een afgezonderd bestaan leidt. Wanneer een huurmoordenaar probeert Chase uit te schakelen, leert de oude agent dat hij, om zijn toekomst veilig te stellen, vrede moet zien te sluiten met zijn verleden. Bekijk hier waar je vanaf 28 september The Old Man kunt streamen.

The Mighty Ducks: Game Changers, S2 (28 september)

Disney+

Bron: Disney Plus
In de serie is het juniorhockeyteam Mighty Ducks een van de beste en erg selectief over wie het team haalt. Nadat hij uit het team is gegooid, vormt een 12-jarige jongen genaamd Evan, op aandringen van zijn moeder, een nieuw hockeyteam van underdogs. Bekijk hier waar je The Mighty Ducks: Game Changers kunt streamen.

Hocus Pocus 2 (30 setember)

Bron: Disney Plus
een spookachtig vervolg op de Halloween-cultklassieker uit 1993, die de heerlijk gemene Sanderson-zussen terugbrengt voor nog meer komische chaos. Het is 29 jaar geleden dat iemand de Zwarte Vlam Kaars aanstak en de 17e-eeuwse zussen deed herrijzen, en ze zijn uit op wraak. Nu is het aan drie middelbare scholieren om voor zonsopgang op Allerheiligen te voorkomen dat de razende heksen in Salem een nieuw soort ravage aanrichten. Lees hier waar je vanaf 30 september Hocus Pocus 2 kunt kijken.

Verder op Disney+

  • Obi-Wan Kenobi: A Jedi’s Return (8 september)
  • Marvel Studios Assembled: The Making of Thor: Love and Thunder (8 september)
  • Welcome to the Club (8 september)
  • Tierra Incognita, S1 (8 september)
  • Growing Up (8 september)
  • Epic Adventures with Bertie Gregory (8 september)
  • Mike (8 september)

Actuele video's

Meer actuele video's