Nieuw op Prime Video: Deze films en series zijn nieuw in september 2022

Nieuw op Prime Video: Deze films en series zijn nieuw in september 2022
Met onder meer Lord of the Rings: The Rings of Power

Kijktip :

De zomermaanden zijn voorbij gevlogen, nu tijd voor het lekkere lichte najaar, waarbij waarschijnlijk nog genoeg avonden in de tuin, maar ook al onder een dekentje op de bank zullen worden doorgebracht. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in september 2022.

Kijktips van Gids.tv

Lord of the Rings: The Rings of Power (2 september)

Prime Video

Bron: Prime Video
In een tijd van relatieve rust en vrede binnen de Tweede Era van Midden-Aarde volgen we een groep helden op een bijzondere en epische reis. Ze zijn op weg om de gevaarlijke confrontatie aan te gaan met een lang gevreesd kwaad, dat weer de kop opsteekt. Zo willen ze voorkomen dat Midden-Aarde in duisternis verhuld raakt. Bekijk hier waar je vanaf 2 september Lord of the Rings: The Rings of Power kunt streamen.

Licorice Pizza (5 september)

Prime Video

Bron: Prime Video
Het verhaal volgt de levens van Alana Kane en Gary Valentine. Beiden groeien gedurende de roerige jaren 70 op in San Fernando Valley en worden hevig verliefd op elkaar. Gary timmert daarnaast hard aan de weg om een acteercarrière op te bouwen. Lees hier waar je Licorice Pizza kunt kijken.

Everything, Everywhere, All at Once (19 september)

Prime Video

Bron: A24
Het verhaal gaat over een Chinese immigrante die poogt haar belastingen in orde te brengen wanneer ze een knetter gek avontuur beleeft. De wereld blijkt in groot gevaar en enkel zij kan de planeet redden. Ze verkent het universum en ontdekt hierdoor de andere levens die ze had kunnen leiden. Lees hier waar je Everything Everywhere All at Once kunt kijken.

My Best Friend's Exorcism (30 september)

Prime Video

Bron: Prime Video
Tweedejaars Abby en Gretchen zijn beste vriendinnen sinds de vierde klas. Maar nadat een avondje naaktzwemmen rampzalig misloopt, begint Gretchen zich... anders te gedragen. Ze is humeurig. Ze is prikkelbaar. En er gebeuren steeds bizarre dingen als ze in de buurt is... Lees hier waar je vanaf 30 september My Best Friend's Exorcism kunt kijken.

Verder op Prime Video

  • Sing 2 (4 september)
  • Last Seen Alive (12 september)
  • Goodnight Mommy (16 september)
  • A Private Affair (16 september)
  • The Grand Tour Presents: A Scandi Flick (16 september)

Actuele video's

Meer actuele video's