AZ - Gil Vicente live op tv (play-off Conference League)

AZ - Gil Vicente live op tv (play-off Conference League)
Bereiken Alkmaarders de groepsfase?

Sport :

Na het overleven van twee voorrondes probeert AZ vanavond een definitief voorschot te nemen op de groepsfase van de Conference League. In de play-offs is het Portugese Gil Vicente de tegenstander. De wedstrijd is vanaf 21.00 uur live te zien op RTL 7.

Monsterzege
AZ eindigde afgelopen seizoen als vijfde in de Eredivisie en werd daardoor veroordeeld tot de play-offs voor Europees voetbal. Die werden overleefd, waardoor de Alkmaarders in de voorrondes van de Conference League instroomden. Eerst werd over twee duels afgerekend met het Bosnische FK Tuzla City (1-0 en 4-0) en vervolgens poetste AZ een 1-0 achterstand tegen Dundee United weg door een monsterzege in eigen huis (7-0).

Ook vijfde
Net als AZ eindigde Gil Vicente in het seizoen 2021/2022 als vijfde, maar zij presteerden dat in de competitie van Portugal. Het was goed voor een ticket voor de derde voorronde van de Conference League, waarin Riga FC uit Letland de tegenstander was. De heenwedstrijd verliep moeizaam, met een 1-1 gelijkspel, maar Gil Vicente rechtte de rug voor de return: 4-0.

De wedstrijd AZ - Gil Vicente is donderdag 18 augustus om 21.00 uur live te zien op RTL 7. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 20.25 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV