Vanavond op tv: We zijn er bijna! & Rangers - PSV (play-offs Champions League)

Vanavond op tv: We zijn er bijna! & Rangers - PSV (play-offs Champions League)
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 16 augustus

Kijktip :

Martine van Os is weer terug met haar heerlijke kijkcijferhit We zijn er bijna!, PSV neemt het in de play-offs van de Champions League op tegen Rangers FC en Veronica zendt de Leonardo DiCaprio-films The Departed en Blood Diamond nogmaals uit. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 16 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Misdaadfilm: The Departed

Veronica
20:29 uur

Niemand minder dan Leonardo DiCaprio, Matt Damon én Jack Nicholson zijn te zien in de misdaadilm The Departed, die maandag nogmaals te zien is op Veronica.

Verhaal
Collin Sullivan is een vertrouweling van de Iers-Amerikaanse gangster Frank Costello die de speciale inlichtingendienst infiltreert om de georganiseerde misdaad te beschermen. Ondertussen infiltreert toekomstig politieagent Billy Costigan de Iers-Amerikaanse bende vanwege zijn familiebanden binnen de georganiseerde misdaad. De twee komen in een gevaarlijk kat-en-muisspel terecht, wanneer ze elkaars ware identiteit proberen te ontmaskeren.


Live: Rangers - PSV (play-offs Champions League)

RTL 7
20:53 uur

Voorbeschouwing om 19.55 uur, live registratie vanaf 21.00 uur. PSV overleefde ternauwernood de derde voorronde van de Champions League door in de verlenging van AS Monaco te winnen. Nu staat een tweeluik tegen Rangers FC op het programma om te bepalen of de Eindhovenaren de groepfase van de Champions League gaan bereiken.


Terug: We zijn er bijna!

NPO 1
21:27 uur

Het is één van de best bekeken programma's van de afgelopen jaren: We zijn er bijna!. Het programma zette slow tv op de kaart en is nu terug met een nieuw seizoen. Martine van Os, die het programma uiteraard weer presenteert, vertelt het verhaal van vierentwintig echtparen die meegaan met de georganiseerde reis naar Spanje.


Docu: Tussen vis en staal

NPO 2
22:09 uur

De voetbalclub Telstar uit IJmuiden is de absolute underdog in het Nederlandse betaald voetbal. Haar maatschappelijke bestaansrecht ontleent de club aan een uitzonderlijke groep mensen. Het verhaal van deze mensen is te zien in de documentaire Tussen vis en staal.


Dramafilm: Blood Diamond

Veronica
23:35 uur

Veronica zendt vanavond de Amerikaanse hitfilm Blood Diamond, met daarin onder andere Leonardo DiCaprio nogmaals uit.

Verhaal
De Afrikaanse rebellen hebben visser Solomon Vandy weggehaald bij zijn vrouw en kinderen. Hij wordt gedwongen om in de diamantvelden van Sierra Leone te werken. Hij verbergt een bijzondere edelsteen. Danny Archer is een smokkelaar en ziet de diamant die Solomon heeft verborgen als uitweg uit Afrika. In ruil voor de edelsteen wordt Solomon herenigd met zijn familie. De Amerikaanse journalist Maddy Bowen probeert via Danny erachter te komen wat de reden is achter het conflict. Danny een Solomon beginnen aan een gevaarlijke tocht.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV