Woensdag in Op1: Mart Hoogkamer zingt voor het eerst z'n nieuwe single Diamant

Woensdag in Op1: Mart Hoogkamer zingt voor het eerst z'n nieuwe single Diamant
Dit zijn de gasten van woensdag 17 augustus

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we kijken naar de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van woensdag 17 augustus

  • Met Ik Ga Zwemmen scoorde Mart Hoogkamer dé zomerhit van 2021. Maar de zanger heeft meer in huis dan zingen over drank. In zijn nieuwe nummer Diamant laat hij een persoonlijkere kant van zichzelf zien. Daarnaast gaat hij binnenkort de theaters in met zijn eigen show. Vanavond in Op1 vertelt hij over zijn nieuwe muziek en zingt hij voor het eerst Diamant live aan tafel.

  • Kogelstoter Jessica Schilder kan nog steeds niet geloven dat ze Europees kampioen is geworden. Met een stoot van meer dan 20 meter werd ze in het Olympiastadion van München de eerste Nederlandse atleet die ooit EK-goud heeft gepakt bij het kogelstoten. Ze zette met deze monsterstoot een Nederlands record. Vanavond bij Op1 vertelt ze over haar prestatie.

  • Oud-ambassadeur Robert Serry keerde deze zomer terug naar Oekraïne en werkt mee aan een initiatief om samen met Oekraïners de huizen weer op te bouwen die verwoest zijn in de oorlog. NOS-verslaggever Kysia Hekster reisde door Oekraïne en zag hoe het land zich ontwikkelt na 6 maanden oorlog. Samen schuiven ze vanavond aan bij Op1.

  • Het kabinet gaat Tubbergen als eerste gemeente verplichten tot het opvangen van asielzoekers. Tot 300 personen worden vanaf september opgevangen in landhotel ’t Elshuys, naast het huis van buurtbewoner Hennie de Haan. Wethouder Ursula Bekhuis is boos en legt zich er niet zomaar bij de komst van het AZC neer. Tegelijkertijd is het nog steeds chaos in Ter Apel. De Groningse ondernemer Willem Straat deelde daar tentjes uit aan asielzoekers, maar die moesten ze direct weer inleveren van de gemeente. Vanavond schuiven ze aan bij Op1.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV