Recensie: Look Both Ways is charmante feelgood met stralende Lili Reinhart

Recensie: Look Both Ways is charmante feelgood met stralende Lili Reinhart
Een film die de "wat als"-vraag stelt

Film :

Vanaf 17 augustus 2022 is de film Look Both Ways te zien op Netflix. Heb je je ooit afgevraagd wat er gebeurd zou zijn als dat ene belangrijke moment in je leven nét anders verlopen was? Leer Natalie kennen! Lees hier de filmrecensie van Look Both Ways.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"Wherever life takes you, let love guide you"
Aan de vooravond van haar afstuderen valt Natalies leven uiteen in twee parallelle realiteiten: in de ene wordt ze zwanger en moet ze als jongvolwassene het soms zware moederschap het hoofd bieden in haar geboortestad in Texas, in de andere verhuist ze naar Los Angeles om haar carrière voort te zetten. Tijdens beide reizen door haar twintiger jaren ervaart Natalie levensveranderende liefde, verwoestend liefdesverdriet en een zoektocht naar zichzelf.

Acteur David Corenswet (Jake) en Lili Reinhart (Natalie) in de film 'Look Both Ways'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 65% | IMDb ★ 6,0

Het lijkt allemaal wat ingewikkeld, twee lijnen volgen waarin Natalie een zwangerschaptest doet (met een min én een grote plus). De belangrijkste vraag: wat als je zwanger bent, en hoe verloopt Natalies leven als dit niet het geval was? Als je Look Both Ways aanzet blijkt het verhaal lekker overzichtelijk dankzij een prima montage. Beide levens gaan langs hoge pieken en diepe dalen en zullen veel herkenbare momenten opleveren voor de kijker. Naast de fijne hoofdrol van Lili Reinhart (Natalie) zijn ook Hollywood-ster David Corenswet en Danny Ramirez (Top Gun: Maverick) in de film te zien. De echte comedy is aan de magere kant, maar een glimlach is wel van toepassing. Met een groot glas wijn kijkt Look Both Ways best lekker weg. Drie sterren.

Cast
Naast Lili Reinhart (Riverdale) en Danny Ramirez (Top Gun: Maverick) zijn ook Aisha Dee (The Bold Type), David Corenswet (Hollywood), Luke Wilson (Gasoline Alley), Andrea Savage (Veep) en Nia Long (47 Meters Down: Uncaged) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Wanuri Kahiu (Rafiki).

Vanaf 17 augustus 2022 is de film Look Both Ways te zien op Netflix. Genre: comedy, drama, romantiek. Tijdsduur: 110 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV