Zaterdag 20 augustus in Oh, wat een jaar: Gerard Cox en Patricia Paay

Zaterdag 20 augustus in Oh, wat een jaar: Gerard Cox en Patricia Paay
Terug naar 1964

Kijktip :

Zaterdag (20 augustus) is de laatste aflevering van het derde seizoen van Oh, wat een jaar! weer te zien op RTL 4. Dit keer ontvangt presentatrice Chantal Janzen twee veteranen uit de Nederlandse entertainmentwereld voor een reis die ver terug in de tijd gaat.

Oh, wat een jaar! gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Swinging Sixties
Niemand minder dan Gerard Cox en Patricia Paay, die ten tijde van de uitzending respectievelijk 80 en 71 jaar waren, zijn namelijk te gast! Cox kennen we onder meer als acteur uit Toen was geluk heel gewoon en van zijn grote hit ''t Is weer voorbij die mooie zomer'. Paay is een bekende televisiepersoonlijkheid die als zangeres successen vierde in de jaren zestig, zeventig en tachtig.

Beatles
Samen met teamcaptains Carlo Boszhard en Ruben Nicolai gaan ze terug naar het jaar 1964. Beatlemania was op dat moment op zijn hoogtepunt en het viertal Dorian Bindels, Thomas Cammaert, Tommie Christiaan en Patrick Martens geeft een gastoptreden als The Beatles. 1964 was verder het jaar van de ontluikende Vietnamoorlog, maar ook van Mary Poppins.

Oh, wat een jaar! is zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Oh, wat een jaar! terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV