Cabaretshow Later was alles beter van Peter Pannekoek zaterdag te zien op NPO 1

Cabaretshow Later was alles beter van Peter Pannekoek zaterdag te zien op NPO 1
Show was van 2018 tot 2020 te zien in de theaters

Kijktip :

Zaterdag (20 augustus) is de cabaretvoorstelling Later was alles beter van Peter Pannekoek te zien op NPO 1. Van september 2018 tot en met de uitbraak van de coronapandemie in 2020 speelde de succesvolle cabaretier met deze show in de Nederlandse theaters.

Peter Pannekoek - Later was alles beter gemist? Kijk de hele voorstelling terug via Gids.tv.

#MeToo
In Later was alles beter gaat Pannekoek in op de actualiteit van 2018, die ook in 2022 nog altijd verrassend actueel blijkt. Het gaat over veranderende tijden, macht, #MeToo, nieuwe verhoudingen tussen man en vrouw en mededogen. Pannekoek ziet hoe 'het oude' aan het sterven is, maar dat 'het nieuwe' nog geboren moet worden - dit is de tijd van monsters. Pannekoek ontving voor Later was alles beter de Neerlands Hoop, de prijs voor de meest veelbelovende theatermaker.

Oudejaarsconference
Die belofte heeft hij inmiddels volledig ingevuld, want afgelopen jaar speelde Pannekoek voor het eerst een Oudejaarsconference - waarin hij de bijnaam "Pauperkabouter" voor Lil' Kleine introduceerde. Ook haalde hij vorig jaar het nieuws door het woord "staatsontvoeringen" te introduceren in Dit was het nieuws, om de uithuisgeplaatste kinderen van de Toeslagenaffaire mee aan te duiden.

De voorstelling Later was alles beter van Peter Pannekoek is zaterdag 20 augustus om 20.25 uur te zien op NPO 1. Na afloop kun je de show Later was alles beter terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV