Nieuwe RTL 4-spelshow Fout Maar Goud met Chantal Janzen start 1 september

Nieuwe RTL 4-spelshow Fout Maar Goud met Chantal Janzen start 1 september
Onthul de identiteit van de mystery guest

Kijktip :

Begin september start het nieuwe RTL 4-programma Fout Maar Goud. In deze guilty pleasure-show leiden teamcaptains Gerard Joling en Marieke Elsinga hun teams door de spelrondes heen, met als opdracht de ‘foute’ mystery guest van het andere team te ontmaskeren. Chantal Janzen presenteert de show.

Lees verder onder de video.

Giechel van Geer
Deze mystery guest is verborgen onder een gouden discobal. Gedurende de show worden er verschillende spelronden gespeeld waar punten mee te verdienen zijn. Het panel dat een ronde wint, verdient daarmee niet alleen punten, maar ook een hint over de mysterie guest van het andere team. Hoe meer rondes er gewonnen worden, hoe meer aanwijzingen er te verdienen zijn die kunnen helpen bij het ontrafelen van het mysterie van de tegenstander. Een van de veelbelovende spelrondes speelt zich af op een unieke locatie: in de ‘Giechel van Geer’.

Tand trekken
Foute antwoorden worden bestraft met het trekken van een tand door één van de teamleden die letterlijk ín de giechel staat. Het weghalen brengt echter wel een enorm groot risico met zich mee; de ‘Giechel van Geer’ kan namelijk dichtklappen. Als dat gebeurt, dan is het klaar en zijn de punten voor het andere team.

BN'ers
De gast-BN’ers die zich onderdompelen in de wereld van de quilty pleasures zijn: Mattie Valk, Ruth Jacott, Fred van Leer, Geraldine Kemper, Arno Kantelberg, Rolf Sanchez, Yuki Kempees, Patrick Martens, Monica Geuze, Ruben van der Meer, Miljuschka Witzenhausen, Rick Paul van Mulligen, Nynke de Jongh, Kees Tol, Domien Verschuuren en Vivienne van den Assem.

Fout Maar Goud is vanaf 1 september elke donderdag te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen en de leukste fragmenten van Fout Maar Goud terugkijken via Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV