Nieuw programma Festival van de liefde vanaf zondag te zien op NPO 1

Nieuw programma Festival van de liefde vanaf zondag te zien op NPO 1
Edson da Graça en Anita Witzier op zoek naar liefde

Kijktip :

Vanaf zondag (21 augustus) presenteren Edson da Graça en Anita Witzier het nieuwe programma Festival van de liefde op NPO 1. In elke aflevering staat een andere plaats in Nederland centraal en gaan Anita en Edson op zoek naar de mooiste liefdesverhalen. In het programma draait het niet alleen om romantische verhalen, maar ook om naastenliefde.

Festival van de liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Rotterdam
In de eerste aflevering staat de plaats Rotterdam centraal. Hoe is het met de liefde in Rotterdam gesteld? Na een pittige tijd wil Milka haar man Melvin in het zonnetje zetten. Ook Aïsha en Jake wonen in de havenstad. Aïsha onderging een zware operatie en verloor haar geliefde opa. Jake steekt haar een hart onder de riem met een ultieme verrassing.

Liefdesexperiment
Alleenstaande moeder Petra zoekt na een moeilijke periode met hulp van haar kinderen een nieuwe grote liefde in haar leven en een aantal mannen werkt zich flink in het zweet voor een curieus liefdesexperiment. In de komende afleveringen draait het om de liefde in Lelystad, Voerendaal, Zwolle en Anna Paulowna.

Het nieuwe programma Festival van de liefde is vanaf zondag 21 augustus wekelijks rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Festival van de liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's