Zondag 21 augustus in Het Roer Om: Miranda en Robert in Gambia

Zondag 21 augustus in Het Roer Om: Miranda en Robert in Gambia
Herhaling van spraakmakende aflevering

Kijktip :

Zondag (21 augustus) is op SBS6 de eerste aflevering van het tweede seizoen van Het Roer Om weer te zien. In deze spraakmakende uitzending volgen we de Twentse Miranda en Robert, die een radicaal besluit te nemen door te emigreren naar het Afrikaanse continent.

Het Roer Om gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Snackbar
Miranda en Robert runnen met veel succes een snackbar in Nederland, maar besluiten dit op te geven voor het grote avontuur. Ze willen een eigen restaurant openen in het Afrikaanse land Gambia, in het noordwesten van het continent. Eenmaal aangekomen stuiten ze uiteraard - zoals dat gaat in dit soort programma's - op de nodige tegenslagen.

Stroomvoorziening
Miranda en Robert komen er al snel achter dat aan het restaurant het een en ander mankeert. Zo is de stroomvoorziening gebrekkig, wat voor de nodige problemen zorgt. Hun liefde voor Gambia is echter zo groot dat ze alles op alles zetten om hun avontuur te laten slagen. De grote vraag is natuurlijk of hen dat ook daadwerkelijk zal lukken.

Het Roer Om is zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's