Nieuwe Videoland-serie Married at First Sight - Match or Mistake start maandag op RTL 4

Nieuwe Videoland-serie Married at First Sight - Match or Mistake start maandag op RTL 4
Spin-off van Married at First Sight

Kijktip :

In een spin-off van Married at First Sight, getiteld Match or Mistake, wagen veertien singles een sprong in het diepe door te trouwen met iemand die ze nog nooit eerder hebben ontmoet. Dit nieuwe MAFS-seizoen is gebaseerd op de Australische en UK-versies, waarin groepsdynamiek een ontzettend belangrijke rol speelt. De eerste drie aflevering zie je deze week op RTL 4, daarna gaat de serie verder op Videoland.

Married at First Sight - Match or Mistake gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Ceremonies
Tijdens special stay or leave-ceremonies kunnen de stellen aangeven of ze het experiment voortzetten of dat ze ermee willen stoppen. Na de trouwceremonies gaan alle koppels, zonder dat ze dit van elkaar weten, naar dezelfde zonnige bestemming voor hun huwelijksreis. Tijdens deze reis ontmoet de groep elkaar, waarbij er hechte vriendschappen en soms lastige situaties ontstaan.

Samenwonen
In de samenwoonfase bij terugkomst in Nederland, komen de stellen allemaal in hetzelfde appartementencomplex te wonen. Tijdens deze fase zijn de themaweken geïntroduceerd, waarbij de opdrachten van die week gelinkt zijn aan het thema van die betreffende week. Aan het eind van het experiment moeten de koppels beslissen: willen ze getrouwd blijven of niet?

Married at First Sight - Match or Mistake is vanaf maandag 22 augustus iedere maandag t/m woensdag te zien bij Videoland. De eerste drie afleveringen zijn maandag 22, dinsdag 23 en woensdag 24 augustus te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's