RKC Waalwijk - Feyenoord live op tv (Eredivisie)

RKC Waalwijk - Feyenoord live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in derde voorronde

Sport :

Op zondag 21 augustus spelen Feyenoord en RKC in de derde speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Mandemakers Stadion in Waalwijk. De wedstrijd wordt om 16.45 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Samenvatting en hoogtepunten RKC Waalwijk - Feyenoord

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
De ploeg van Arne Slot leed vorige speelronde het eerste puntverlies door in de eigen Kuip niet verder te komen dan een doelpuntloos gelijkspel tegen sc Heerenveen. Tegen RKC willen de Rotterdammers de tot nu toe 100% score in uitwedstrijden doorzetten.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 18.00 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

RKC Waalwijk - Feyenoord is zondag 21 augustus om 16.45 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV