Waar is GLORY 81 live te zien? (zaterdag 20 augustus)

Waar is GLORY 81 live te zien? (zaterdag 20 augustus)
Met onder andere Ben Saddik - Adegbuyi

Sport :

Het volgende grote GLORY evenement staat voor de deur: GLORY 81. Het tweede GLORY evenement van het jaar heeft een mooi main event in huis, waarvan de wedstrijd tussen Jamal Ben Saddik en Benjamin Adegbuyi de leukste is. Waar kun je het vechtsportspektakel live kijken?

Videoland
Waar we de laatste tijd gewend waren om een pay-per-view ticket te moeten scoren voor het grootste kickboksevenement ter wereld: dat hoeft nu niet meer. Streamingdienst Videoland heeft namelijk de rechten op het evenement gekocht, waardoor alles nu daar te zien is. Het enige wat je daar dus voor nodig hebt is een abonnement.

Vlaams
Ook in België, het land waar Ben Saddik vandaan komt, is de wedstrijd te zien. De kijkers die toegang hebben tot de Vlaamse zenders kunnen het evenement zien op VTM4. Het is dus niet meer mogelijk om de wedstrijd via een PPV te kijken.

Het evenement GLORY 81 is zaterdag 20 augustus vanaf 20.00 uur Nederlandse tijd te zien bij Videoland. Volg alles van GLORY 81 dan ook in het GLORY-dossier van Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV