Start van de finaleweek De slimste mens zie je maandag (22 augustus) op NPO 2

Start van de finaleweek De slimste mens zie je maandag (22 augustus) op NPO 2
Ferdi Stofmeel sluit als eerste aan

Kijktip :

Het zomerseizoen van De slimste mens is toe aan de finaleweek. In deze finaleweek komen de beste spelers van dit seizoen als uitdagers in het spel om zo (op vrijdag) te bepalen wie de Slimste Mens van dit jaar is. De finaleweek is vanaf maandag 22 augustus te zien op NPO 2.

De slimste mens gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Ferdi Stofmeel
De eerste uitdager van de finaleweek is Ferdi Stofmeel. De acteur, die vooral in komedies als Komt een vrouw bij de dokter speelt, was in zijn rondes erg goed: hij deed 6 keer mee en was 4 keer de Slimste van de Dag. Hij sluit aan bij zittend kandidaten Erik van Muiswinkel en Natasja Gibbs.

De tekst gaat verder na deze video's

Finaleweek
In de rest van de finaleweek zien we de vier beste spelers terug. Op dinsdag is dat Jip van den Toorn, op woensdag Jasper van Kuijk, op donderdag tv-persoonlijkheid Rob Goossens en op vrijdag presentatrice Anniko van Santen, die zeven keer meedeed en vijf keer de slimste was.

Het jubileumseizoen van De slimste mens is elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV