Hoe kan ik Jamal Ben Saddik - Benjamin Adegbuyi live kijken? (GLORY 81)

Hoe kan ik Jamal Ben Saddik - Benjamin Adegbuyi live kijken? (GLORY 81)
Het grote kickboksevenement in Düsseldorf

Sport :

Op zaterdag 20 augustus staat er weer een groot GLORY-evenement op het programma met een interessante headliner: Jamal Ben Saddik neemt het op tegen Benjamin Adegbuyi. Op welke manier kun je het gevecht thuis op de bank volgen?

Prelim
De prelim-gevechten zijn zoals je gewend bent gewoon weer te zien bij GLORY zelf, ook ditmaal kan je deze zien via een livestream bij Gids.tv. Om 19.00 uur begint die 'preliminary card', met twee gevechten op het programma. Om 20.00 uur begint GLORY 81 zelf, met naast het gevecht tussen Ben Saddik en Adegbuyi ook het titelgevecht in de middenklasse tussen de Surinaamse vechter Wisse en De Sousa uit Portugal.

Videoland
Waar we de laatste tijd gewend waren om een pay-per-view ticket te moeten scoren voor het grootste kickboksevenement ter wereld: dat hoeft nu niet meer. Streamingdienst Videoland heeft namelijk de rechten op het evenement gekocht, waardoor alles nu daar te zien is. Het enige wat je daar dus voor nodig hebt is een abonnement.

Het evenement GLORY 81 is zaterdag 20 augustus vanaf 20.00 uur Nederlandse tijd te zien bij Videoland. Volg alles van GLORY 81 dan ook in het GLORY-dossier van Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's