Serierecensie: Echoes is perverse wisseltruc van tweelingzussen met groot geheim

Serierecensie: Echoes is perverse wisseltruc van tweelingzussen met groot geheim
Van de makers 13 Reasons Why

Kijktip :

Vanaf 19 augustus is de serie Echoes te zien op Netflix. In deze Amerikaanse dramaserie met dubbelrol voor Michelle Monaghan (Gone Baby Gone) stapelen de geheimen en problemen zich hard op als één van de tweeling vermist is. Maar ook hier geldt: al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt ze wel. Lees hier de serierecensie van Echoes.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Mount Echo
Zonder dat anderen mensen het weten, wisselt de identieke tweeling Leni en Gina van levens. Hierdoor leven ze een dubbel leven terwijl ze langzaam volwassen worden. Ze hebben alles twee keer: een huis, een man en zelfs een kind. Ondanks de enorme leugens verloopt alles echter prima. Tot een van de zussen op een donkere dag verdwijnt en de wereld die de twee samen hebben opgebouwd, uit elkaar valt.

Beoordeling van Gids.tv: ★★½

Entertainment-score: 60% | IMDb ★ 5,5

De geloofwaardigheid wordt per aflevering uit de ziel geslagen van deze toch wel gelikte Amerikaanse televisieshow met een paar grote namen. Hoofdrolspeelster Michelle Monaghan doet er alles aan om alle ballen hoog te houden in dit verhaal, dat per uur alleen maar rampzaliger wordt. Want: met hoeveel leugens kun je eigenlijk leven? Vanaf de derde aflevering vallen er wat puzzelstukken in elkaar en krijgt het verhaal ook wat lucht. Een hoogvlieger is Echoes helaas niet. Mensen die houden van (het kijken naar) intriges, vreemdgaan, huwelijksproblemen, ontvoering, geld, familie, jaloersie, geheimen, verlies, mysterie, moord en een woestaantrekkelijke Matt Bomer (The Sinner) hebben een aardige 315 minuten. Tweeënhalve ster.

Cast
Naast Michelle Monaghan (Gone Baby Gone) en Matt Bomer (The Sinner) zijn ook Jonathan Tucker (Westworld), Ali Stroker (Glee) en Karen Robinson (The Missing) te zien in deze serie. Deze productie is geregisseerd door Vanessa Gazy.

Acteur Michael O'Neill, Michelle Monaghan en Matt Bomer in de serie 'Echoes'

Vanaf 19 augustus 2022 is de serie Echoes te zien op Netflix. Deze serie bevat 7 afleveringen van ongeveer 40 minuten. Genre: Mysterie, Drama.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV